top of page

Ansiktsløft

Ansiktet er det området som viser størst effekt for aldring på mennesker. Ansikts dimensjoner, overflødig hud, panne, leppe kanter og øyerynker er klare tegn på aldring. For å stoppe eller forsinke aldringsprosessen og for å få en ungdommelig ansikt trenger du en ansiktsløft.

 

I ansiktsløftsoperasjon, trekker kirurgen overflødig hud tett mot sidene av ansiktet, og skjærer bort overskytende huden for å skape et mer ungdommelig ansiktsuttrykk. Effekten av aldringen i ansiktet kan forsvinne ved ansiktsløft, og du kan gå tilbake i tid.

 

I ansiktsløftning, er det forskjellige teknikker som er brukt i henhold til pasientens ansiktsstruktur. Disse teknikkene blir benyttet, klassisk ansiktsløftteknikk, mild ansiktsløftteknikk, endoskopisk ansiktsløftning eller MACS teknikk (korte snitt ansiktsløft). Du diskuterer for valg av teknikk for ansiktsløft med en plastisk kirurg på klinikken.

 

Alle teknikkene ved ansiktsløftning tar i gjennomsnitt mellom 2-4 timer i narkose. I ansiktsløft, kan det forekomme arr, men snittene er ofte bak øret og i områder som hodebunnen, der det er mindre synlig.

 

Du må bruke korsett i ansiktet i en uke. Sting er fjernet etter 6 dager. Smerter som oppstår etter ansiktsløftning kan styres med bruk av smertestillende. Etter operasjonen kan det oppstå ubehag, blåmerker og hevelse i ansiktet. Men det vil passere i løpet av 10 dager. På samme tid, kan nummenhet i ansiktshuden forekomme, noe som er ganske vanlig. Dette vil passere i løpet av få uker.

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!

bottom of page