top of page

Rumpeløft

Vi benytter brasiliansk rumpeløft pga det er den mest benyttete metoden blant kvinner.

 

Formen på den brasilianske rumpa gir estetisk tilfredsstillelse hos kvinner som en optimal form for rumpe. Mange kvinner ønsker å få den samme formen på rumpa. Rumpeløft er et symbol på kvinnelighet og skjønnhet, for disse grunner velger mange kvinner plastisk kirurgi for å få en brasiliansk rumpeform.

 

Det finnes ulike typer brasiliansk rumpeløft, og det brukes ulike teknikker for disse operasjonene også. Metoden er avhengig av formen av kroppen og rumpen din. De mest vanligste metodene er rumpefyller, rumpefett injeksjon og rumpeløft. Kirurgen kan bruke én metode eller flere metoder sammen, avhengig av situasjonen av din rumpe.

 

Den vanligste fremgangsmåten for brasiliansk rumpeløft er fett injeksjon. Kirurgen får et fett fra magen eller et område hvor det er et stort fett volum (mengde), og deretter fett injisert i baken/rumpen. Målet med denne prosedyren er å få stor og kurvete rumpe. Brasilianske rumpeløft av fett injeksjon er en prosedyre som må gjenta det mange ganger i fremtiden. Den andre fremgangsmåte, som er permanent, er rumpefyller metode. I rumpefyller metoden, blir filleren/stoffet plassert under rumpemuskler, for da er målet å få en stor rumpe. Kirurgen kan rådet deg for å utføre to metoder sammen avhengig av situasjonen og formen på din kropp. I tillegg til disse metodene, hvis du har overflødig rumpehud,  kan kirurgen kutte ut denne overflødige huden og tilpasse rumpen slik at du får en stram og stor rumpe.

 

Enhver metode/teknikk som blir valgt for brasiliansk rumpeløft tar 2 timer i gjennomsnitt under narkose. Etter operasjonen, må du bruke korsett for en måned.

 

Smerter som oppstår etter brasiliansk rumpeløft kan styres med bruk av smertestillende. Etter operasjonen kan blåmerker og hevelser forekomme. Men det vil visne automatisk i løpet av få dager, og dette er helt normalt. Etter en uke kan du gå tilbake til din vanlige liv.

 

I og med at brasiliansk rumpeløft er en ganske enkel og effektiv kirurgisk inngrep får vi en enorm etterspørsel fra både nasjonale og internasjonale pasienter.

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!

bottom of page