top of page

Armløft

Løs hud kan forekomme i armene som følge av aldring eller etter stor vekttap. Det kirurgiske inngrepet for å fjerne løs hud kalles Armløft eller Overarmsplastikk.

 

Hvis løs hud er mild, kan fettsuging utføres i dette området og det er ikke behov for kirurgisk inngrep av huden. Men hvis det finnes en rekke løs hud/slapp hud, kan fettsuging utføres først, deretter fjernes overskudd av hud og det strammes for en flatere form.

 

Armløftoperasjon er utført under narkose og tar 3 timer i gjennomsnitt. Du kan føle noe smerte etter armløft, men det kan kontrolleres med bruk av smertestillende. Etter operasjonen, vil du få et korsett av kirurgen som skal brukes i en måned. Etter operasjonen kan du få blåmerker og hevelse kan forekomme i armen. Men det vil passere i løpet av noen få dager, noe som er ganske vanlig.

 

Du skal ikke røyke etter en armløftoperasjon i en måned, dette for å øke hastigheten på helbredelsesprosessen. Du vil få arr etter en armløft, men det vil svekkes over tid og bli umerkelig. Kirurgen bruker absorberbare sting i armløftoperasjonen, så det er ingen grunn til å fjerne stingene etter operasjonen, de fjernes av seg selv. Pasienten må unngå stressende aktiviteter i armen i en måned.

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!

bottom of page