top of page

Hvorfor i Tyrkia?

Medisinsk behandling i medisinske sentre og sykehus i Tyrkia er levert av bord-sertifisert leger, mange av de har tidligere trent i amerikanske eller europeiske medisinske programmer. Kvaliteten på omsorg er lik, og i mange tilfeller langt bedre.

 

De fleste leger snakker engelsk flytende, med private sykehus i turistområdene som har mange engelsktalende personale.

 

Kostnaden for medisinsk behandling er lavere enn i Norge på grunn av lavere levekostnader, lavere personalkostnader, legens honorar og billigere medisiner. I tillegg er kostnadene ved medisinsk behandling lavere fordi det er betydelig mindre administrasjon og papirarbeid. De aller fleste private pasienter i Tyrkia betaler lege eller legesenter direkte.

 

Kostnaden for medisiner og behandling er vanligvis omtrent halve prisen av Norges priser og "medisinsk turisme" er en økende trend med pasienter som reiser fra Norge og Vest-Europa i økende tall for hårtransplantasjon, tannbehandling, kosmetisk kirurgi og andre kirurgiske og medisinske behandlinger.

 

Kvaliteten av spesialister i Tyrkia, kombinert med den nyeste teknologiske utviklingen innen plastisk og kosmetisk kirurgi, sikrer at vi er i den heldige posisjon til å gi pasienter de høyest kvalifiserte leger med kompetanse innen plastisk, rekonstruktiv og estetisk kirurgi.

bottom of page