top of page

Brystforstørrelse

Brystforstørrelse er en av de mest populære og vanlige operasjoner i plastisk kirurgi. Det påvirker det ytre utseende og selvtilliten på en positiv måte. Ifølge en statistisk undersøkelse i USA, viser det at i ett år utføres det mer enn 380 tusen brystforstørrelse-operasjoner i bare USA.

 

Brystforstørrelse er praktisk når noen genetiske faktorer eller amming tar en rolle i å endre formen i brystvevet. Brystforstørrelse er gjort med generell anestesi for å forstørre bryststørrelse og for å korrigere forvrengt symmetri (hvis ett bryst er større enn den andre).

 

Implantater må velges i henhold til kroppstype i brystforstørrelse-operasjon. Riktig valg av implantater påvirker kroppens utseende. Det er derfor valget må gjøres med full kjennskap til din kroppstype. Implantater kan være runde eller dråpe formet. Brystforstørrelse-operasjon utføres i narkose og varer i 2 timer i gjennomsnitt.

 

Det finnes flere teknikker for brystforstørrelse. Implantatene under muskel eller over det, gjennom armhulen, gjennom navlen, eller under brystet. Alle disse metodene varierer avhengig av dine preferanser og samråd/konsultasjon med lege for din kroppstype.

 

Du får en spesiell bh for å bære i ca. 3 uker. Smerte kan oppstå etter brystforstørrelse-operasjon, men det blir kontrollert med smertestillende vi gir deg. Imidlertid kan ødem forekomme, så vel i brystet etter brystforstørrelse. Svellingen vil avta over tid av seg selv, og implantater vil bli orientert til kroppen og til slutt vil de nye brystene bli formet.

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!

bottom of page