top of page

Fettsuging

En nyere metode; Slim Liposuction

Usunn og ubalansert matvaner, stressende arbeidsmiljø og mangel på regelmessig mosjon og så videre, er årsakene til økt kroppsfett, og dermed vektøkning. For mye fett påvirker negativt på helse og den estetiske utseende av kroppen din. Fett i nakke, armer, ben, rygg, mage og rumpe kan negativt påvirke det sosiale livet og kunne ha negative psykologiske effekter også.

 

For å eliminere akkumulering av kroppsfett, er det beste passende valget, Slim Fettsuging. Fettsuging er ikke en prosess for å få en slank kropp, men det fjerner et stort volum av fett for å gjenopprette det estetiske utseendet av kroppen.

 

Fettsuging i dag utføres av forskjellige metoder:

  • Tradisjonell fettsugingsmetode (klassisk metode - Liposuction)

  • Fettsuging med laser (Laser Liposuction)

  • Slim Fettsuging (Laser Slim Liposuction) – Det er denne metoden vi bruker og er den beste metoden for kroppen din.

 

Kirurgen gjør flere snitt med tradisjonell fettsugingsmetode (klassisk metode) på steder hvor det er mye fett og bryter ned cellene i fettvevet, deretter fjerner fettet ut. Vanligvis oppstår det mer smerter etter en tradisjonell fettsuging enn de andre metodene, og huden er slapp på operasjonsområdene. Tradisjonell Fettsugingsmetode er en gammel metode. Den mest utbredte metoden i dag er Laser fettsuging.

 

Snittene er små med Laser Fettsugingsmetode, og det er små arr etter operasjonen sammenlignet med den tradisjonelle fettsugingsmetoden. Kirurgen gjør et lite snitt (1-2 mm) i huden og setter inn kanylen i fettområder og fjerner fettet ut med laser. Helbredelsesprosessen tar 10 dager der blåmerker og hevelser går bort også.

 

Slim Fettsugingsmetoden utføres med en spesiell laserenhet. I vanlige lasermetoder, bruker kirurgen en kanyle til å bryte ned fettet, mens i Slim Fettsugingsmetoden inneholder det to kanyler i laserenheten. Kirurgen gjør et lite snitt (1-2 mm) i huden og setter kanylen i fettområder og fjerner fettet ut av laser. Den andre kanylen brukes etter operasjonen for å hindre slapp og løs hud i stedet for stramme huden med kirurgisk inngrep. Det vil være hengende/slapp hud etter en fettsuging, men ikke ved Slim Fettsugingsmetode, på grunn av dette er Slim Fettsugingsmetoden den mest vanligste fettoperasjonen.

 

Slim Fettsuging er utført under narkose. Etter operasjonen må du bruke korsett i en måned på de behandlede områdene. Helbredelsesprosessen tar 7-10 dager i gjennomsnitt. Blåmerker og hevelser kan forekomme i løpet av denne perioden, men det vil passere av seg selv. Du kan gå tilbake til din normale hverdag etter en uke.

De endelige resultatene vises minst 3 måneder etter operasjonen, men du vil allerede etter første dag merke stor forbedring på behandlingsområdene.

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!

bottom of page