top of page

Skjegg

Hvis du ikke får tilstrekkelig ansiktshår som skjegg og bart, er vi her for å hjelpe deg. Håret vil bli transplantert i passende tetthet, retning og form for området. Mulige transplantasjons områder er bart, skjegg og kinnskjegg.

 

Genetiske faktorer og miljøforhold kan føre til hårtap for skjegg og bart over tid. I noen tilfeller er man medfødt med lite ansiktshår der skjegg og bart ikke vokser. Menn uten skjegg og bart kan skape negative psykologiske og sosiale effekter.

 

Ansiktshårtransplantasjon er den endelige løsningen for å bli kvitt alle disse problemene. Den teknikk som brukes i ansiktshårtransplantasjon er FUE teknikk, og det er den samme teknikken som brukes i hårtransplantasjon.

 

Donor-området er på baksiden av pasientens hode og folliklene blir pålagt av mikro motor. Skjegg og bart vil bli transplantert tett. Fordi skjegg og bart er i det følsomme området, krever transplantasjonen presisjon og oppmerksomhet. Det er ingen arr etter ansiktshårtransplantasjon, og utseendet er helt naturlig, det er gjort med høy profesjonalitet.

 

Ansiktshårtransplantasjon utføres under lokalbedøvelse og tar 4-5 timer i gjennomsnitt. Smerter som oppstår etter operasjonen kan styres med bruk av smertestillende.

 

Gode ​​og vellykkede resultater etter ansiktshårtransplantasjon er forbundet med god fokus på det transplanterte området. Du får instruksjonene som du må følge nøye etter ansiktshårtransplantasjonen.

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!

bottom of page