Rumpeimplantat

Rumpeimplantat-operasjon er utført for å få mer kurvete rumpe og å gjenvinne den tapte formen i rumpen. Det er mange årsaker som genetiske faktorer og aldring som gjør at formen i rumpen går tapt.

 

Rumpeimplantat i dag er en av de oftest utførte operasjoner i verden, og i Tyrkia. Siden rumpen er en av de viktigste symbolene på kvinnelighet og skjønnhet velger mange rumpeimplantatoperasjoner. Dette har blitt veldig populært og ettertraktet av kvinner.

 

Silikon brukes i rumpeimplantatoperasjon og er de samme som for brystforstørrelse. Basert på den nåværende statusen din, velges den mest hensiktsmessige implantatet avhengig av kroppen og alderen. Implantater er plassert under musklene slik at det ikke forårsaker ubehag eller gir noen skade når du sitter.

 

Rumpeimplantat-operasjonen tar i gjennomsnitt 2 timer under narkose. Etter rumpeimplantat, vil du får et korsett av kirurgen som skal brukes i en måned.

 

Smerter som oppstår etter Rumpeimplantat kan styres med bruk av smertestillende. Etter operasjonen kan blåmerker og hevelser forekomme. Men det vil visne automatisk i løpet av få dager, og dette er helt normalt. Etter en uke kan du gå tilbake til din vanlige liv.

 

I og med at rumpeimplantat er en ganske enkel og effektiv kirurgisk inngrep får vi en enorm etterspørsel fra både nasjonale og internasjonale pasienter.

Bestill gratis konsultasjon

Kundeservice

         

         post@sydenklinikken.no

         Følg oss på Facebook

         Legg igjen ditt nummer på vårt

         kontaktskjema så ringer vi deg

Legg igjen din e-post / telefon, så kontakter vi deg!

Sydenklinikken AS

Org nr: 917 422 095

Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.  

Vi tar forbehold om feil på siden.

Les mer

Copyright © 2021 NODU