top of page

Magehud

Vektøkning eller slapp og løs hud på magen etter graviditet er en av de mest vanligste problemene i dag. Den beste måten å bli kvitt magehud på og få en flat og stram mage er mageplastikkoperasjon. Mageplastikk eller Tummy tuck på engelsk blir kalt Abdominoplasty på medisinspråket.

Mageplastikkoperasjon er ikke det samme som fettsuging, det er fjerning av slapp og løs hud på mageområdet. Når slapp og løs hud fra magen fjernes kan kirurgen også fjerne fett i magen, slik at magen får en flat form. Mageplastikkoperasjon er utført under narkose og tar ca. 3-4 timer i gjennomsnitt. Det vil være snitt i magen etter en mageplastikk opp til 10 cm i lengde, men det vil ikke være synlig for de vil være under undertøy.

Ved planer om svangerskap anbefaler vi å utsette bukplastikken til alle fødsler er tilbakelagt , da en graviditet lett vil kunne ødelegge et fint resultat.

Det vil være et inngrep i mageplastikk for å omforme navlen på riktig plass, som kan legge igjen en liten arr rundt navlen, men den forsvinner med tiden.

Du bør bruke en medisinsk korsett for en måned etter operasjonen som du får fra legen. Du kan føle noe smerte etter en mageplastikk, men det kan kontrolleres med bruk av smertestillende. 

Etter operasjonen vil blåmerker og hevelser forekomme i mageområdet. Men det vil passere i løpet av noen få dager, noe som er ganske vanlig. Det endelige resultatet vises etter minst 6 måneder, men du ser allerede forbedring etter første dag. Du må ikke røyke etter en mageplastikkoperasjon, dette for å øke helbredelsesprosessen.

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!

bottom of page