top of page

Brystløft

Mastopexy (brystløft) operasjon er en kirurgisk prosedyre for å løfte opp brystene og forme dem til mer oppreist form.

 

Hengende/løse/slapp bryst oppstår i brystvevet på grunn av ulike grunner; ekstrem vekttap, amming eller på grunn av genetiske faktorer. Av samme grunn oppstår også overflødig hud på grunn av hengende bryst. På samme tid og med aldring tar tyngdekraften en rolle i dette. Brystløftoperasjon eller Mastopexy som det kalles i den medisinske språk kan lett løse problemene som skjer på grunn av de årsakene som er nevnt ovenfor.

 

Brystløftoperasjon er et kirurgisk inngrep som varer ca 3 timer og utføres under generell anestesi. Det finnes flere metoder for å utføre en slik operasjon, den mest hensiktsmessige metoden velges av legen avhengig av din situasjon. Hvis brystvevet har tilstrekkelig intensitet, vil bare slapp/løs hud fjernes. Hvis brystvevet ikke har tilstrekkelig intensitet, vil implantater settes inn under driften på vegne av økende intensitet til å løfte brystet.

 

Brystløft arr etter operasjonen starter under brystet mot brystvorten for å lage en T-formet arr eller nedover i 4-5 cm innsnitt i form av en flat spor. Før operasjonen, skal du og legen velge den mest hensiktsmessige brystløft metoden. Du vil få et klart bilde om arrene som skal bli igjen, og hvordan det skal se ut før operasjonen.

 

Etter operasjonen, gir vi en spesiell bh som du skal bruke i ca. 3 uker. Smerter som oppstår etter brystløftoperasjon kan styres med bruk av smertestillende. Imidlertid kan det oppstå ødem i brystet etter operasjonen, men dette vil passere av seg selv. 

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!

bottom of page