top of page

Leppeimplantat

Det mest vakreste og viktigste ansiktstrekket hos kvinner er store lepper. Det er viktig symbol på femininitet og attraktivitet. Ansikts estetiske uttrykk er de sterkeste tiltakene for skjønnhet. Spesielt hos kvinner, er det attraktiv med store og fine lepper.

 

Vi kan dele leppeestetisk inn i to grupper. Den første gruppen er Leppeforstørrelse med cytoplasmatiske materialer som gir økningen i størrelse, men resultatet i denne gruppen er en ikke-permanent. Du må gjenta prosedyren hvert år. I den andre gruppen er det ikke nødvendig å gjenta prosedyren fordi implantater er permanente.

 

Det er ingen spor av forvrengning i permanente leppeimplantater. The Food and Drug Administration (FDA) har godkjent Permalip implantatet teknikk (leppeimplantat) ved hjelp av silikon. Silikon implantat brukes til å forstørre den øvre eller nedre leppe, eller begge. Leppeimplantatoperasjon utføres under lokalbedøvelse og tar ca. 30 min.

 

Kirurgen gjør snittene (1-2 mm) inne i kantene på leppene og setter inn implantater. Det er ikke nødvendig å fjerne sting etter operasjonen fordi stingene som brukes er absorberbare, de blir fjernet selv. Etter leppeimplantatoperasjonen, skal du bruke en ispose for 5 timer, slik at du kan redusere hevelse og blåmerker så mye som mulig.

 

I løpet av den første uken etter operasjonen, kan du merke noe hevelse og blåmerker, dette er helt normalt og vil forsvinne av seg selv. Det anbefales å unngå vanskelige munnbevegelser etter den første uken av operasjonen.

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!

bottom of page