top of page

Lårløft

Løs hud kan forekomme i lårene som et resultat av aldring eller etter stor vekttap. Det kirurgiske inngrepet for å fjerne løs hud kalles Lårløft eller Lårplastikk.

 

Hvis løs hud er mild, kan fettsuging utføres i dette området og det er ikke behov for kirurgisk inngrep av huden. Men hvis det finnes en rekke løs hud/slapp hud, kan fettsuging utføres i dette område først, deretter fjernes overskudd av hud og det strammes for en flatere form.

 

Lårløftoperasjon er utført under narkose og tar 3 timer i gjennomsnitt. Du kan føle noe smerte etter lårløft, men det kan kontrolleres med bruk av smertestillende. Etter operasjonen, vil du få et korsett eller spesielle sokker av kirurgen som skal brukes i en måned. Etter operasjonen kan du få blåmerker og hevelse kan forekomme rundt lårene. Men det vil passere i løpet av noen få dager, noe som er ganske vanlig.

 

Du skal ikke røyke etter en lårløftoperasjon i en måned, dette for å øke hastigheten på helbredelsesprosessen. Du vil få arr etter en lårløft, men det vil svekkes over tid og bli umerkelig. Kirurgen bruker absorberbare sting i lårløftoperasjonen, så det er ingen grunn til å fjerne stingene etter operasjonen, de fjernes av seg selv. Pasienten må unngå stressende aktiviteter i beinet i en måned.

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!

bottom of page