top of page

Kvinner

Stress, miljøet og omgivelsene rundt, ernæring og livsstil er ofte en av årsakene til hårtap hos kvinner. Hvis håravfall problemet fremdeles eksisterer, er den endelige løsningen hårtransplantasjon.

 

Det er ingen grunn til full barbering av hodet hos kvinner før operasjonen. Det vil være en delvis barbering i donor-området, slik at den øvre delen av håret dekker donor-området, dermed vil den barberte delen av hodet ikke være synlig. Follikler er hentet fra donor-området etter FUE teknikk, hvor folliklene i dette stedet ikke er påvirket av gener av hårtap.

 

Hårtransplantasjon for kvinner med FUE teknikken er den samme for menn. Hårtransplantasjon operasjonen utføres under lokalbedøvelse og tar ca. 5-6 timer i gjennomsnitt. Etter hårtransplantasjon med FUE teknikk, vil ingen arr vises på donor-området. Hårtransplantasjon med FUE teknikken er ikke smertefull.

 

Etter hårtransplantasjonen, kan du føle noe smerte, men det kan kontrolleres med smertestillende. Hevelse kan oppstå etter operasjonen, men den forsvinner i løpet av få dager etter anti-hevelse bånd rundt hodet som du får etter behandlingen og blir bedt om å ha på pannen, dette for å hindre hevelse. Du får instruksjonene som du må nøye følge etter hårtransplantasjonen.

 

Kvinne skallethet og håravfall er ikke et tema snakket ofte om, men det rammer 40% av kvinner i en alder av 40. I Sydenklinikken forstår vi hvor følsomt dette problemet er, og vet hvordan vi skal støtte deg gjennom prosessen. Med lang erfaring og mange kvinnelige pasienter, hjelper vi deg med å overvinne dette. Vi er trygge på vår kompetanse på dette området.

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!

bottom of page