top of page

Øre korrigering

Øreestetikk, korrigering av fremtredende ører er et kirurgisk inngrep for omforming av ørebruskens struktur eller redusere størrelsen på øret. Utstående øreoperasjonen er den mest utførte øreoperasjon. Utstående ører er fremtredende og buet inne. Blant unge, fører det til en negativ psykologisk effekt.

 

Utstående ører er en medfødt tilstand som skyldes at øremuslingen er for stor og/eller at folden over øremuslingen er mangelfullt utviklet. Dette kan behandles ved å enten omforme brusken til ønsket fasong, og/eller fjerne deler av den forstørrede brusken som utgjør øremuslingen. Slik kan ørene formes til ønsket fasong og størrelse.

 

Øreoperasjon utføres ved innsnitt av 3 eller 4 cm bak øret. Et lite arr vil være bak øret, disse arrene vil nå et viss nivå over tid. Stingene vil falme av seg selv, derfor er det ikke nødvendig å ta dem ut. Øreoperasjon er en prosedyre utført under lokalbedøvelse eller narkose etter ønske. Operasjonen, avhengig av situasjonen i øret tar et gjennomsnitt på 1-2 timer.

 

Smerter som kan oppstå etter operasjonen på ørene, kan kontrolleres med smertestillende. Du kan gå tilbake til ditt daglige sosiale liv umiddelbart etter operasjonen. De 3 første månedene etter operasjonen, er det nødvendig å beskytte ørene mot fysisk påvirkning/støt.

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!

bottom of page