top of page

Halsløft

Overflødig hud på ansikt og hals vises på grunn av aldring eller etter stor vekttap. Du ser mye eldre ut med løs hud rundt halsen og hake området.

 

For å komme tilbake til din ungdom er løsningen halsløftoperasjon. Halsløftoperasjonen utføres i narkose og tar 3 timer i gjennomsnitt. Kirurgen fester overflødig hud på baksiden i ansiktet og halsen og deretter kutter det ut. Snittene er liten og bak øret av den grunn er det ingen klare arr etter operasjonen.

 

Halsløft er i omfang noe mindre enn et ansiktsløft. Du vil ikke oppleve hevelse, misfarging og evt. smerter i samme grad som ansiktsløft. Man ser som regel fortere «normal» ut igjen.

 

Etter halsløft, vil du få et korsett av kirurgen som skal brukes i en uke. Du kan føle litt smerte og tetthet i halsen etter operasjonen, noen blåmerker kan også oppstå. Smerter som oppstår kan bli kontrollert av smertestillende. Du kan føle nummenhet i i halsen etter halsløft, dette er normalt og vil forsvinne etter hvert. Endelige resultater for god uteseende av halsen vises etter 6 måneder.

 

Du kan gå tilbake til din aktuelle sosiale liv bare etter en uke. Røyking er ikke anbefalt i 3 uker etter halsløftoperasjon, på denne måten vil helberedningen gå raskere.

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!

bottom of page