Halsløft

Overflødig hud på ansikt og hals vises på grunn av aldring eller etter stor vekttap. Du ser mye eldre ut med løs hud rundt halsen og hake området.

 

For å komme tilbake til din ungdom er løsningen halsløftoperasjon. Halsløftoperasjonen utføres i narkose og tar 3 timer i gjennomsnitt. Kirurgen fester overflødig hud på baksiden i ansiktet og halsen og deretter kutter det ut. Snittene er liten og bak øret av den grunn er det ingen klare arr etter operasjonen.

 

Halsløft er i omfang noe mindre enn et ansiktsløft. Du vil ikke oppleve hevelse, misfarging og evt. smerter i samme grad som ansiktsløft. Man ser som regel fortere «normal» ut igjen.

 

Etter halsløft, vil du få et korsett av kirurgen som skal brukes i en uke. Du kan føle litt smerte og tetthet i halsen etter operasjonen, noen blåmerker kan også oppstå. Smerter som oppstår kan bli kontrollert av smertestillende. Du kan føle nummenhet i i halsen etter halsløft, dette er normalt og vil forsvinne etter hvert. Endelige resultater for god uteseende av halsen vises etter 6 måneder.

 

Du kan gå tilbake til din aktuelle sosiale liv bare etter en uke. Røyking er ikke anbefalt i 3 uker etter halsløftoperasjon, på denne måten vil helberedningen gå raskere.

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!