top of page

Brystreduksjon

Brystreduksjon (Reduction Mammaplasty) er en operasjon der store og tunge bryst reduseres til en mer naturlig og fin volum.

 

Store og tunge bryster kan få til mindre bevegelser og dermed en psykologisk negativ innvirkning på ditt liv. Altfor store bryster, bringer inn en rekke helseproblemer som rygg og ryggsmerter, rygg struktur og sår som kan oppstå under brystene. Bli kvitt disse problemene med en Brystreduksjon.

 

Etter brystreduksjon øker din livskvalitet. Du vil føle deg mer komfortabel i form både fysisk og psykisk.

 

Brystvev og overflødig hud fjernes i henhold til størrelsen på brystet. En stor nippel kan minimeres under en brystreduksjon. Brystreduksjon, avhengig av din bryststørrelse, utføres under generell anestesi og varer 3-4 timer under narkose.

 

Arr som kan oppstå etter brystreduksjon varierer i henhold til den teknikken som brukes. Arr kan formes rundt brystvorten for å lage en T-formet arr. Arret vil svekkes over tid og bli umerkelig.

 

Du får en spesiell bh du skal bruke i ca. 3 uker. Smerte kan oppstå etter brystreduksjon, men det blir kontrollert med smertestillende vi gir deg. Imidlertid kan ødem forekomme, dette vil passere av seg selv.

Bestill gratis konsultasjon

Supert! Vi svarer deg så fort som mulig!

bottom of page